Dags att flytta på sig

I maj 2004 flyttade Hanna och jag in på gården i Dalaled utanför Skurup. Under åren har vi genomfört en mängd om- och tillbyggnader, bland annat en omfattande renovering av bostadshuset och trädgården. Andra stora projekt har varit bygget av utestallet och planket runt gården.

När familjen växte med Ebba och Viktor insåg vi att huset och dess planlösning är i minsta laget och vi har under åren funderat och planerat en hel del kring hur vi skulle kunna lösa detta. Den övergripande planen har varit att bygga ut bostaden genom att göra om befintligt stall till boyta och ersätta det gamla stallet med ett nybyggt. Under våren spurtade vi med planeringen av detta och kunde i samband med det konstatera att det skulle bli alldeles för dyrt att genomföra planerna med tanke på fastighetens läge och värde.

I slutet av april beslutade vi oss därför (med visst vemod) för att det är dags att dra vidare. Genom oförtröttlige Charlie Persson på Ekenstams Mäklarfirma genomfördes under maj och juni fler än 10 visningar och även om det eviga städandet tärde på krafterna så gav det resultat – fredagen den 29:e juni skrev vi under försäljningsavtalet.

Nu pågår letandet efter en ny gård för fullt parallellt med planering av flytten.

Äventyret fortsätter…

Parse error: syntax error, unexpected ';' in /storage/content/31/148931/elgaker.se/public_html/wp-content/themes/pinboard/footer.php on line 1