Om oss

I det här hörnet av Internet huserar Hanna, Peter, Ebba och Viktor Elgåker.

Hanna tog sin doktorsexamen från Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp våren 2011 och arbetar nu som planhandläggare på Länsstyrelsen i Malmö samtidigt som hon på fritiden driver företaget Dalaled Konsult AB. Om det blir någon tid över så roar hon sig med att tämja både hästar och barn med varierande resultat.

 Peter arbetar som regionchef och konsult på Consid i Malmö och är förutom hus och familj intresserad av teknik och utförsåkning (även om det sista är något vilande för tillfället).

Ebba föddes i oktober 2005 och går i första klass. Annars verkar hon ha ärvt sin mammas hästintresse och går på ridskola och rider och kör på hemmaplan med Dartmoor-ponnyn Wilma. Dessutom går hon och dansar en gång i veckan.

Viktor föddes i februari 2008 och är en maskintokig busunge. Som han brukar uttrycka det själv så tycker han om bilar, traktorer och djur. Närmast hans hjärta ligger nog shetlandsponnyn Pippilotta.

Vi bor på en liten hästgård i Skurup i södra Skåne. Vi har bott här sedan 2004 och på gården bor dessutom  vår utökad familj bestående av katterna Sten och Stanley samt en varierande skara hästar.

Parse error: syntax error, unexpected ';' in /storage/content/31/148931/elgaker.se/public_html/wp-content/themes/pinboard/footer.php on line 1