Riksutställning för Dartmoorponnyer i Tingsryd den 10 augusti 2008

Helgen som gick spendeardes i hästens tecken. Vår lilla ettåriga Dartmoorponny Wilma visades på riksutställningen för Dartmoorponnyer i Tingsryd. Naturligtvis föregicks visningen av ett idogt putsande och fejande på lördagskvällen.

WilmaTingsryd bjöd oss på ett ganska regnigt och höstruskigt väder. Alla medlemmar i familjen följde med och det utlovades att det troligen skulle bli en ganska snabb affär eftersom Wilma visades som andra häst. Det visade sig dock att hon fick 40 poäng och guld och således skulle ställa upp i visningen för BIS. Detta var naturligtvis roligt, åtminstone för den delan av familjen som är över tre år, hästintresserad och icke allergisk. Familjen bestämde sig därför för att splittras och endast damer över tre år, utan hästallergi och med hästintresse stannade kvar för att se den spännande upplösningen.

WilmaWilma hade naturligtvis ingen större chans i finalen, men vi är oerhört nöjda med hennes resultat och det är dessutom ett fint tillfälle att få träna henne på att komma ut bland andra hästar och att se sig omkring för att bli världsvan.

Wilma fick följa med hem för att vårt lilla lånade shetlandssto Pippilotta skulle få sällskap. Båda ponnyerna går nu tillsammans här hemma och ser ut att trivas fint.


Parse error: syntax error, unexpected ';' in /data/2/8/28f615f1-a8eb-4d17-8da5-6890cef46cdf/elgaker.se/public_html/wp-content/themes/pinboard/footer.php on line 1