Myggans revansch

Sista lördagen i augusti åkte vi till Bjärsjölagård för att Ebba återigen skulle få glänsa i tävlingssammanhang. Denna gång deltog hon i den stora och viktiga maskeradklassen. Hon var liksom två andra ekipage i samma åldersklass utklädd till prinsessa. Övriga ekipage var Zlatan och en cowboy med tillhörande kossa fäst med lasso. Alla bedårande fina. Och Ebba fick som vanligt pris.

När vi ändå var och tävlade passade vi även på att visa lilla Pippilotta och hör och häpna; det lilla djuret har gått från 37 poäng i juni till 41 poäng nu i augusti. Inte alls illa tycker vi, kul att det går på rätt håll. Vi vet att motsatsen ibland inträffar och det är naturligtvis inte lika roligt… Vi fick henne även mätt till ståtliga 91 cm.

Bjärsjölagård huserade minst 20 getingar per ponny (ca 150 ponnyer deltog). Viktor passade på att avliva en av dem genom att bita av den på mitten, varför den hann sticka honom mitt på tungan. Pappa och morfar fick åka in med lille pilten till Ystad för koll medan vi andra stannade och hejade på prinsessan. 

Lilla prisponnyn

Sötaste prinsessan

Störtbäckens svarta maffia


Parse error: syntax error, unexpected ';' in /data/2/8/28f615f1-a8eb-4d17-8da5-6890cef46cdf/elgaker.se/public_html/wp-content/themes/pinboard/footer.php on line 1