En hel månad tidigare än förra året

 Snöovädret kom en hel månad tidigare i år än förra året. Detta medför att jag måste köra skottkärreeländet genom snön ännu längre tid än förra året. Jag längtar tills vi kan bygga det nya stallet där gödselstacken kommer att ligga i direkt anslutning till stallet. För övrigt så erbjuder snön utmärkta träningsmöjligheter. Vårt lilla tantträningsgäng har även fixat hit Meta  Månsson för träning varannan vecka, minst en gång i månaden (detta är ungefär den nivå vi kan klaraav med tanke på jobb, familj och andra åtaganden). Det känns i alla fall roligt att kunna vara igång litet i allafall. Buzys hov är nu helt ok ialla fal och hon är igångsatt igen så nu äntligen kan jag också få vara med på den sista träningen för terminen.

Våra två unghästar, vår egen och familjen Månssons går på ösdriften tillsamms och det fungerar helt perfekt. De är båda två väldigt godmodiga, sociala och nyfikna.


Parse error: syntax error, unexpected ';' in /data/2/8/28f615f1-a8eb-4d17-8da5-6890cef46cdf/elgaker.se/public_html/wp-content/themes/pinboard/footer.php on line 1